Estem molt contents d’anunciar-vos que ens hem mudat!
📍🏡 Sense deixar la Segarra, a partir d’ara el dia a dia del taller La Gàrgola serà al Passeig Mossèn Joan Segura 2 de Santa Coloma de Queralt.

🚀Les noves instal·lacions permetran un increment tan de la quantitat dels encàrrecs que podrà abastir el taller, com de la qualitat dels treballs, consolidant així i de la mà de Xavi Badia els 15 anys de trajectòria de La Gàrgola i amb molt recorregut per endavant.

👣💭Així que, amb l’esguard del campanar, que esperem que sigui el nostre particular far de secà, des de La Gàrgola fem aquest pas important per millorar el servei i la projecció del taller i continuar materialitzant tots els vostres projectes i idees perquè, com ens agrada dir: ‘si una cosa es pot imaginar, es pot fer possible’.

🙏🏻 Des d’aquí també volem agrair a tota la gent de Cervera la vostra confiança durant aquests anys que esperem mantenir i reforçar!

✊🏻 Moltes gràcies família gargolera per comptar amb nosaltres! I estigueu a l’aguait 👀 perquè aviat anunciarem 📆la data d’inauguració del taller per celebrar formalment aquest canvi d’etapa amb la vostra companyia