Carregant... Carregant...

El taller

La creació a partir de la idea. Fem realitat el que imagines. Perquè si una cosa es pot imaginar, es pot fer possible.


El taller de construcció plàstica La Gàrgola és el camí per passar de la idea a la transformació d’objectes reals. Un camí que va començar el 2005 a Cervera (la Segarra) de la mà del Xavi Badia, i que aquest 2020 s’ha traslladat a Santa Coloma de Queralt (Baixa Segarra), un canvi qualitatiu pel que fa a les instal·lacions del taller que permet consolidar el negoci i oferir més bon servei.

Amb l’aprenentatge de més de vint anys d’experiència i d’estudis en belles arts i maquillatge i caracterització, La Gàrgola treballa en la creació d’elements i d’artefactes d’allò més diversos, desde la figura de petit format fins a construccions de gran volum; i ho fa utilitzant un ampli ventall de materials, tan de tradicionals i de nova tècnica, des de cartró pedra, fins a resines de poliuretà, silicones o tot tipus de pintures.

A La Gàrgola s’han realitzat molts projectes —a vegades complexos i de difícil execució— però sempre han estat reptes que han ajudat a créixer, a adquirir experiència i a explorar noves possibilitats. Cada projecte s’estudia, es dissenya, es calcula, es projecta i es realitza a mida. S’adapta a les necessitats del client i es valora el material, el pes, el volum, el muntatge, la càrrega i la finalitat de cada feina perquè el resultat sigui el més acurat possible.

Amb els peus a terra i el cap als núvols, La Gàrgola és l’intermediari entre la teva idea i el resultat final.