Carregant... Carregant...

El taller

La creació a partir de la idea. Fem realitat el que imagines. Perquè si una cosa es pot imaginar, es pot fer possible.

xavi-la gàrgola

El taller de construcció plàstica La Gàrgola és el camí per passar de la idea a la transformació d’objectes reals. Un camí que es fa de la mà del Xavi Badia, i que des del 2005 té el refugi a Cervera (la Segarra).

Amb l’aprenentatge de més de vint anys d’experiència i d’estudis en belles arts i maquillatge i caracterització, La Gàrgola treballa en la creació d’elements i d’artefactes d’allò més diversos, desde la figura de petit format fins a construccions de gran volum; i ho fa utilitzant un ampli ventall de materials, tan de tradicionals i de nova tècnica, des de cartró pedra, fins a resines de poliuretà, silicones o tot tipus de pintures.

A La Gàrgola s’han realitzat molts projectes —a vegades complexos i de difícil execució— però sempre han estat reptes que han ajudat a créixer, a adquirir experiència i a explorar noves possibilitats. Cada projecte s’estudia, es dissenya, es calcula, es projecta i es realitza a mida. S’adapta a les necessitats del client i es valora el material, el pes, el volum, el muntatge, la càrrega i la finalitat de cada feina perquè el resultat sigui el més acurat possible.

Amb els peus a terra i el cap als núvols, La Gàrgola és l’intermediari entre la teva idea i el resultat final.